

Thursday Sept 16, 2021

4:00 pm – 6:00 pm Technical Inspection

Friday Sept 17, 2021

7:00 am – 5:00 pm Credential and Camping pass pick up

7:00 am – 9:00 am Technical Inspection 8:00 am Marshals Training

9:00 am Riders Meeting in front of timing/scoring
9:30 am Track Inspection and Marshal Call Around
10:00 am - 10:15 am 110 4-speed Group 1 - Practice - 15 min

 10:20 am - 10:35 am
 190 Group 2 - Practice - 15 min

 10:40 am - 10:55 am
 160 Group 3 - Practice - 15 min

 11:00 am - 11:15 am
 110 4-speed Group 1 - Practice - 15 min

11:20 am – 11:35 am

190 Group 2 – Practice – 15 min

11:40 am – 11:55 am

160 Group 3 – Practice – 15 min

12:00 pm – 12:30 pm Break

12:40 pm - 12:55 pm **110 4-speed Group 1** – Practice – 15 min

 1:00 pm - 1:15 pm
 190 Group 2 - Practice - 15 min

 1:20 pm - 1:35 pm
 160 Group 3 - Practice - 15 min

1:40 pm – 1:55 pm **110 4-speed Group 1** – Practice – 15 min

2:00 pm - 2:15 pm **190 Group 2** - Practice - 15 min 2:20 pm - 2:35 pm **160 Group 3** - Practice - 15 min

3:00 pm Mandatory Rider Meeting in front of timing/scoring

Saturday September 18, 2021

8:00 am – 9:00 am Technical Inspection

9:00 am - 9:30 am Mandatory Rider Meeting in front of timing/scoring

9:30 am - 9:45 am Group Photo

 9:30 am
 Track Inspection and Marshal Call Around

 10:00 am - 10:15 am
 110 4-speed Group 1 - Practice - 15 min

 10:20 am - 10:35 am
 190 Group 2 - Practice - 15 min

10:20 am – 10:35 am
190 Group 2 – Practice – 15 min
10:40 am – 10:55 am
160 Group 3 – Practice – 15 min
11:00 am - 11:15 am
110 4-speed Group 1 – Practice – 15 min

11:20 am – 11:35 am

190 Group 2 – Practice – 15 min

11:40 am – 11:55 am

160 Group 3 – Practice – 15 min

12:00 pm – 12:40 pm Break

12:40 pm – 12:55 pm **110 4-speed Group 1** – Qualifying 1 – 15 min

1:00 pm - 1:15 pm

190 Group 2 - Qualifying 1 - 15 min

1:20 pm - 1:35 pm

160 Group 3 - Qualifying 1 - 15 min

1:40 pm - 1:50 pm

110 4-speed Group 1 - Qualifying - 10 min

1:55 pm - 2:05 pm

190 Group 2 - Qualifying - 10 min

 1:55 pm - 2:05 pm
 190 Group 2 - Qualifying - 10 min

 2:10 pm - 2:20 pm
 160 Group 2 - Qualifying - 10 min

 1:00 pm - 2:20 pm
 100 pm - 2:20 pm

110 4-speed Race 1 -TBD Laps 4:20 pm Pit lane opens 4:15 190 Race 1 - TBD Laps 4:40 pm Pit lane opens 4:35 5:10 pm **160 Race 1** – TBD Laps Pit lane opens 5:05 110 4 speed Race 2 - TBD laps 5:30 pm Pit lane opens 5:25 5:50 pm 190 Race 2- TBD laps Pit Lane opens 5:45 6:20 pm 160 Race 2- TBD laps Pit Lane opens 6:15

Podium ceremonies for all races after final race

Dunlop Tire Service

Thursday 5:30-6:00 pm, Friday 8:00-8:30 am and 3:00-3:30 pm